Sälj din iPhone enkelt

Att sälja sin begagnade mobiltelefon är något som är både positivt för miljön och för ekonomin. Många har telefoner vädra flera tusenlappar som bara ligger och samlar damm. Det är dock vanligt förekommande att man inte orkar sälja sin begagnade mobiltelefon för att det upplevs krångligt att ladda upp en annons och behöva ta emot samtal och sms ifrån folk som vill pruta och diskutera priset.

Av just denna anledning så har företag likt mobilpart.se vuxit sig starka på marknaden då deras affärsidé är att köpa in begagnade mobiltelefoner ifrån privatpersoner och företag, enkelt och smidigt!

Sälj din mobil med tre enkla steg

1. Du surfar in på hemsidan och värderar din telefon enkelt och får ett uppskattat pris utifrån skick, GB och modell på din telefon.
2. Du postar in telefonen till företaget som sedan felsöker den och återkommer inom 24 timmar med ett slutgiltigt prisförslag.
3. Du godkänner prisförslaget och har därefter pengarna på kontot inom 1 – 3 bankdagar.
Smidigt? Ja, det tycker vi också!

Bra för miljön med begagnad mobil

Utöver att det är bra för plånboken att sälja sin begagnade mobil så gör du även ett stort avtryck för klimatet när du väljer att handla begagnat. Ensam kan vi göra lite men tillsammans kan vi göra ett stort avtryck.
En helt ny iPhone 11 pro bidrar till ett utsläpp av koldioxid på hela 80 kg, beräknat på hela dess livslängd. Där cirka 20% består ifrån produktionen och resterande ifrån bl.a. laddning av telefonen.

Gör klimatet en tjänst, handla begagnat.