Därför är vänstern coolast

Hej alla läsare, hoppas att ni har en bra dag.

I dagens samhälle har det blivit på modet att vara höger. Det märks kanske allra tydligast på vilka partier det är som växer i västvärlden. Förutom de uppenbara, Donald Trump i USA och Sverigedemokraterna i Sverige så växer sig högerkrafterna starkare också i andra länder. Jag tycker mig också märka att högern blir starkare också inom kulturen, Jordan Peterson som enligt mig gränsar till extremhöger och som hatar transpersoner är till exempel en av de mest populära YouTube-sensationerna just nu. Men de är töntar allihop, vänstern är och kommer alltid att var coolare än kälkborgarna till höger.

Musik till vänster

För vilka är det som har skapat radikal musik? Radikal politik? Vilka är det som står för spänning och förändringar i samhället? Jo vänstern. Alla coola musiker och musikband är och har varit till vänster, till exempel Ebba Grön, The Clash och Bob Dylan. Det finns mig veterligen inte en enda cool musiker till höger. Samma sak gäller inom politiken, hur coolt är det egentligen att vara konservativ och typ vilja åka häst och vagn för att det är så man gjorde förr i tiden? Hur coolt är det att värna om traditioner? Så jävla töntigt och trångsynt, som om traditioner är något som människor inte har skapat själva.

Om högern hade fått bestämma

Hade högern alltid styrt så hade kvinnor fortfarande varit förtryckta, det är vi i och för sig fortfarande men man får väl ändå säga att det har blivit något bättre än vad det var förr, åtminstone i västvärlden, tack vare vänsterpolitik. Hade högern fått bestämma så hade vi kvinnor troligtvis fortfarande inte ens haft rösträtt. Att vara radikal i sitt tänkande är och har alltid varit coolare än att vara en konservativ gammal torrboll. Det jag har skrivit här är bara ett par anledningar till att vänstern är coolast, det finns förmodligen tusentals fler.